Sheepie®

De wortels van het merk Sheepie® gaan terug in 1999. Deze innovatieve partij lanceerde de eerste elektrische daktent (Outback Electric) op de Europesche markt, daarnaast blijven ze verrassen met innovatieve modellen daktenten zoals de Jimba Jimba (2016) en Jimba Jimba Automatic (2017) de Gascoyne (2018) en de Pimbee (2019). Alle daktenten van Sheepie zijn gekenmerkt door de toepassing van een volledig aluminium frame (muv de Gascoyne) en een groot gebruiksgemak.

De elektrische daktent Outback Electric is een noviteit, maar in o.a. Australië en Azië een reeds beproefd en uitgebreid concept. Dit betreft tevens de eerste elektrische daktent op de markt, welke ook met behulp van een smartphone app in- en uitklapbaar is.

Dit type daktenten is toegespitst op de kampeerder, die luxe hoog in het vaandel heeft staan of een onderscheidend product prefereert.

It was 1999, deep into the Australian Outback. In which farming and camping were practiced under the toughest circumstances.

The equipment used had to resist the harsh elements of mother nature, dry and hot during daytime and cold at nights.

The founders of the Sheepie® brand found their roots those days. A once in a lifetime experience never to forget. They named it ‘Sheepie’.

Time passed and the vision arose to bring those roots back in a way of fashionable products.

Today Sheepie® Products creates spectacular products inspired by the outdoors. It represents affordable quality and the power of freedom.

2019-01-23T23:36:31+00:00

Yuna

De Yuna daktent is de eerste klapdaktent uit de Sheepie range. Een goede toevoeging, nu heeft dit merk een oplossing voor elke auto. Een innovatieve daktent met een uniek design. De Yuna is er [...]

2018-09-19T13:56:40+00:00

Gascoyne

Wederom brengt Sheepie Products een innovatieve daktent op de markt, de luxe Gascoyne. Deze hard cover daktent is d.m.v. gasveren snel op te zetten en in te klappen, zonder dat dit ten koste gaat [...]

2018-09-19T12:36:51+00:00

Jimba Jimba

Het origineel. Een innovatieve daktent voor een sterke prijs. De Jimba Jimba is er in 2 maten en 2 varianten en wordt ook wel gezien als het de gasveervariant van het zustermodel de Outback [...]